Mis geen afspraak als je ziek bent

maandag 08 oktober 2018

Als je ooit overweegt om je afspraak af te zeggen omdat je ziek bent en niet je ziektekiemen wilt verspreiden in de praktijk, denk dan nog eens na. Het is eigenlijk de beste tijd om langs te komen.

Binnen de neuro-immunologie is het verband tussen een gezond zenuwstelsel en een goed afweersysteem al even bekend. Chiropractie behandelingen versterken je vermogen om te vechten tegen verkoudheid en griep door het opheffen van bewegingsbeperkingen in je wervelkolom, het oplossen van zenuwspanning en het ontketenen van het afweerpotentieel. En is het niet heel logisch dat je immuunsysteem optimaal moet functioneren om je sneller beter te kunnen krijgen?

Je zou een afspraak bij de tandarts niet afzeggen omdat je tandpijn hebt. Een afspraak bij de chiropractor wil je dus ook niet annuleren als je zenuwstelsel aan het vechten is om je weer beter te krijgen. Probeer zelfs als je ziek bent geen afspraak te missen… en je hoeft niet bang te zijn dat je ons aansteekt – we worden allemaal regelmatig behandeld, beschermd en klaar om je te kunnen helpen.