Chiropractie Waalwijk

Chiropractie Waalwijk

Dr. Kuyperlaan 56
5142 TD Waalwijk
  085 - 303 6146


Routebeschrijving

LET OP, WIJ ZIJN VERHUISD!
In maart 2017 zijn wij verhuisd naar de Doctor Kuyperlaan in Waalwijk. Via de onderstaande link kunt u eenvoudig met Google Maps uw route bepalen naar ons nieuwe praktijkadres.

BEPAAL UW ROUTE

Vanuit richting Tilburg
Volg op de N261 de Borden Centrum / Waalwijk 0-4000. Neem aan het einde van de afrit op de rotonde de derde afslag naar de Taxandriaweg. Neem op de rotonde de tweede afslag en rijd rechtdoor op de Taxandriaweg. Sla net voor DESSO rechtsaf naar de Groenstraat. Met de bocht mee naar links komt u in de Grotestraat. Deze vervolgen naar de Groen van Prinstererlaan. Sla net voor de LIDL rechtsaf naar de Meester Goeman Borgesiusstraat. Sla linksaf bij de eerste zijstraat, de Doctor Kuyperlaan in. Net voorbij het winkelcentrum vindt u onze praktijk aan de rechterkant. U kunt voor de deur gratis parkeren.

Vanuit richting Den Bosch
Neem op de A59 afslag 39 Waalwijk-Oost. De weg vervolgen naar het Hoogeinde. Deze weg gaat over in de Loeffstraat. De Loeffstraat draait naar links en wordt de van Lovenlaan. Ga op de rotonde rechtdoor naar de Teisterbantlaan. Sla rechtsaf bij de eerste zijstraat, de Meester de Bossestraat in. Meteen op de kruising weer rechtsaf slaan, de Doctor Kuyperlaan in. Onze praktijk is het eerste gebouw aan de linkerkant. Voor de deur is voldoende gratis parkeerplaats.

Vanuit richting Breda
Neem op de A59 afslag 38 Waalwijk-Centrum en ga bij de stoplichten linksaf richting centrum. Onder het viaduct door, op de rotonde linksaf slaan naar de Taxandriaweg. Sla net voor DESSO rechtsaf naar de Groenstraat. Met de bocht mee naar links komt u in de Grotestraat. Deze vervolgen naar de Groen van Prinstererlaan. Sla net voor de LIDL rechtsaf naar de Meester Goeman Borgesiusstraat. Sla linksaf bij de eerste zijstraat, de Doctor Kuyperlaan op. Net voorbij het winkelcentrum vindt u onze praktijk aan de rechterkant. Gratis parkeren kan recht voor de deur.

Openbaar vervoer
De volgende buslijnen stoppen in de buurt van de praktijk:

 • Groen van Prinstererlaan
  • Lijn 227 (Hank - Waalwijk)
 • van de Merwedelaan
  • Lijn 233 (Wijk en Aalburg - Waalwijk)
  • Lijn 301 (Den Bosch - Tilburg)
  • Lijn 302 (Den Bosch - Tilburg)
  • Lijn 633 (Wijk en Aalburg - Waalwijk)