Laat een beetje ziekte je niet tegenhouden!

maandag 13 november 2023

Als je je afvraagt of je je afspraak moet afzeggen omdat je niet lekker in je vel zit, denk dan nog eens goed na. Dit is eigenlijk het perfecte moment om langs te komen.

In de wereld van de neuro-immunologie is het al lang bekend dat een gezond zenuwstelsel hand in hand gaat met een sterk immuunsysteem. Chiropractische behandelingen helpen je om beter te vechten tegen verkoudheden en griep door beperkingen in je wervelkolom op te heffen, zenuwspanning te verminderen en je immuunsysteem een boost te geven. Het is eigenlijk heel logisch: een optimaal werkend immuunsysteem helpt je sneller herstellen.

Je zou een tandartsafspraak niet afzeggen omdat je last hebt van tandpijn, toch? Dus waarom zou je dan een afspraak bij de chiropractor annuleren als je zenuwstelsel zijn best doet om je weer beter te krijgen? Probeer, zelfs als je wat grieperig bent, je afspraak niet te missen. En maak je geen zorgen dat je ons aansteekt - we nemen regelmatig maatregelen om veilig te behandelen, zodat we altijd paraat staan om jou te helpen!