Een belangrijk stukje

dinsdag 03 januari 2023

Een nieuw jaar, tijd voor nieuwe gezondheidsdoelstellingen. U heeft ongetwijfeld een aantal thuisoefenprogramma's, fitnessapparaten en dieetplannen klaarliggen waar u uit kunt kiezen om uw conditie en gezondheid te verbeteren. Maar denkt u ook aan het belangrijkste puzzelstukje voor een gezond 2023?

Gezond eten en regelmatig bewegen zijn belangrijke bouwstenen voor uw eigen verbeterde versie. Maar uw beste gezondheidsplaatje zal niet compleet zijn zonder een optimaal functionerend zenuwstelsel. Goede spierfunctie, efficiënte spijsvertering en een goede mentale houding zijn afhankelijk van een goede uitwisseling van signalen binnen uw zenuwstelsel - signalen die verstoord kunnen worden als uw wervelkolom stijf en niet goed in vorm is.

Wilt u het meeste uit uw nieuwe nieuwjaarsroutine halen, vergeet dan niet om een afspraak bij uw rug en nek specialist te maken. De chiropractor beoordeelt de gezondheid van uw wervelkolom en kan mogelijke problemen die u tegenhouden aanpakken. Als alle puzzelstukjes passen, zal uw harde werk ook zeker zijn vruchten afwerpen.