dinsdag 20 oktober 2020

Dag tegen Rugpijn - 3 november 2020

Op 3 november is het Dag tegen Rugpijn. In deze week kunt u bij ons een afspraak maken voor een gratis rugcheck of meer informatie.

Heeft u, of kent u iemand die last heeft van rugklachten, nekpijn, of hoofdpijn? Dan is een vrijblijvende screening in de week van 2 t/m 6 november 2020 dé uitgelezen kans om gratis en vrijblijvend kennis te maken met ons! Onze chiropractoren zullen dan uw rug beoordelen op de aanwezigheid van mogelijke functie problemen.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens een screening kunt u 1 op 1 met een chiropractor kort uw klachten bespreken. Ook is er de gelegenheid om, indien gewenst, de stand/functie van de wervelkolom te laten beoordelen. Op basis hiervan wordt er een indicatie gegeven of het voor u zinvol is om eventueel verder te gaan met chiropractie. Onze praktijkassistentes beantwoorden graag uw vragen over bijvoorbeeld vergoedingen van verzekeraars of plannen een afspraak met u in.

Heeft u interesse?

Maakt u dan telefonisch een afspraak met onze praktijkassistente. Onze praktijken in Waalwijk en Tilburg zijn tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 085-303 6146.