woensdag 20 oktober 2021

Rug check week 8 -12 november 2021

Hebben kennissen, familieleden of heeft u zelf bijvoorbeeld rugklachten, nekpijn, of hoofdpijn? Dan is een rug check dé uitgelezen kans om gratis en vrijblijvend kennis te maken met ons!

Wanneer biedt chiropractie mogelijkheden?

Een groot deel  van de patiënten komt met rugklachten, van algemene lage rugpijn tot bekkenpijn, ischias en hernia. Tevens behandelt de chiropractor mensen met nekpijn, hoofdpijn, migraine, pijn tussen de schouderbladen, pijn in de ledematen, maar ook bij gewrichtsslijtage kan er vaak verlichting gerealiseerd worden.
Kinderen en baby’s worden steeds vaker door de chiropractor gezien. Hiervoor zijn specifieke lichte behandelmethodieken.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens een screening kunt u 1 op 1 met een chiropractor kort uw klachten bespreken. Ook is er de gelegenheid om, indien gewenst, de stand/functie van de wervelkolom te laten beoordelen. Op basis hiervan wordt er een indicatie gegeven of het voor u zinvol is om eventueel verder te gaan met chiropractie. Onze praktijkassistentes beantwoorden graag uw vragen over bijvoorbeeld vergoedingen van verzekeraars of plannen een afspraak met u in.

Heeft u interesse?

Maakt u dan telefonisch een afspraak met onze praktijkassistente. Onze praktijken in Waalwijk en Tilburg zijn tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 085-303 6146.