Coronavirus (COVID-19)

donderdag 07 mei 2020

Naar aanleiding van de meest recente maatregelen die de overheid heeft getroffen in het kader van het coronavirus hervatten wij vanaf maandag 11 mei 2020 onze volledige dienstverlening.

Wij zijn telefonisch (tijdens openingstijden) en per e-mail gewoon bereikbaar om uw eventuele vragen te beantwoorden en u waar mogelijk te voorzien van advies.

Maatregelen in de praktijk

Kom alléén! Indien het een afspraak voor een kind jonger dan 16 betreft, dan is de aanwezigheid van één ouder/verzorger toegestaan.

Bent u 70 jaar of ouder of heeft u een kwetsbare gezondheid? Wij adviseren u om extra voorzichtig te zijn en uw afspraak eventueel te verzetten indien uw klachten niet dringend zijn.

In de volgende gevallen verzoeken wij u dringend om uw afspraak te verplaatsen naar een later tijdstip:

  • U heeft één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of koorts (meer dan 38°C). In dat geval kunt u ook binnen 24 uur van uw geplande afspraak verzetten en worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht..
  • U of iemand in uw huishouden heeft momenteel corona of heeft corona gehad, maar bent/is minder dan 24 uur klachtenvrij.
  • U woont in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking.

Verder willen we u vragen om bij een bezoek aan onze praktijk het volgende in acht te nemen:

  • Kom op tijd, maar ook niet meer dan 5 minuten voor de afgesproken tijd omdat we u anders moeten vragen om buiten te wachten.
  • Was uw handen na binnenkomst en blijf daarna van uw telefoon af!
  • Schud geen handen met uw chiropractor of andere aanwezigen.
  • Houd in de wachtkamer minimaal 1,5 meter afstand tussen uzelf en andere aanwezigen.
  • Als u het prettiger vindt, mag u uw eigen handdoek meenemen voor op de behandeltafel.

Onze chiropractoren en secretaresses doen hun uiterste best om een zo goed mogelijk hygiëne te waarborgen in de praktijk. Zij wassen na elke patiënt hun handen en zaken als PIN-apparaat, deurklinken, stoelen en behandelbanken worden zeer frequent grondig gereinigd. Het toilet is voorlopig helaas gesloten voor patiënten.

Voor de meest recente informatie over het coronavirus en de in Nederland geldende maatregelen verwijzen wij u naar de website van het RIVM.