Loop je mee voor je hart én dat van anderen?

vrijdag 01 april 2022

Chiropractie Mulder gaat trainen voor de Hartstocht. En dat willen we samen met jou doen. In zes maanden tijd trainen we om een tocht van 25 kilometer te wandelen voor de Hartstichting. Doe je ook mee?

We gaan zelf de uitdaging aan, maar we willen jou ook uitdagen! Op maandag 4 april begint de inschrijving, maar later aanhaken is geen probleem. Direct na je inschrijving ontvang je het trainingsschema en kun je van start. We beginnen licht met korte afstanden en bouwen op naar serieuze afstanden.

Waarom meedoen?

  • Wandelen is goed voor je hart, gewrichten, conditie en geest;
  • Gratis rug- en schoenencheck door de chiropractor;
  • Motivatie om verder te komen - letterlijk & figuurlijk;
  • Begeleiding tijdens het lopen;
  • Je steunt de Hartstichting!

Op woensdag 8 juni en donderdag 11 augustus organiseren we 's avonds een wandeltocht van 10 km, zodat we samen wat oefen-kilometers kunnen maken. Tussendoor voorzien we je van tips en tricks en de nodige motivatie! Mocht je ergens tegen aanlopen dan zijn we er om je advies te geven.

Op zaterdag 1 oktober organiseert de Hartstichting in Scheveningen de Hartstocht. Wij lopen die dag een alternatieve tocht van 25 kilometer door de Loonse en Drunense Duinen. Maar we steunen natuurlijk wel hetzelfde doel!

Chiropractie Mulder doneert elke tocht € 1,00 per deelnemer per gelopen kilometer aan de Hartstichting. We vragen € 7,50 inschrijfgeld en doneren dit bedrag ook volledig aan de Hartstichting. Je krijgt hiervoor van ons een wandel/trainingsschema, begeleiding tijdens drie wandeltochten, versnaperingen tijdens de tochten, rug- en schoencheck én een betere conditie!

Doe je mee?! Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam en mobiele nummer.

We weten dat het niet voor iedereen haalbaar is om op 1 oktober 25 km te lopen. Met ons meelopen op 8 juni en/of 11 augustus is ook een optie. Het inschrijfgeld hiervoor is € 2,50 per tocht en ook deze gelopen kilometers tellen mee voor onze donatie aan de Hartstichting.