De praktijk

Wij vinden uw gezondheid erg belangrijk en nemen graag de tijd voor u. Al tijdens de eerste afspraak bekijken we uitgebreid de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie. Wat zijn uw wensen en doelstellingen en hoe kunnen we die samen realiseren?

"We kijken niet alleen naar de klacht waarvoor u ons raadpleegt, maar naar de gezondheid van uw gehele lichaam. We streven ernaar om een optimale gezondheid voor u te bereiken.", zegt praktijkhouder Onno Valk.

In goede handen

Onze chiropractoren volgen regelmatig nascholing en blijven goed op de hoogte van de behandelmogelijkheden. We maken gebruik van de beste en veiligste behandelmethoden die beschikbaar zijn op het gebied van chiropractie. U bent bij ons in goede handen.

Advies voor een goed herstel

Voor een goed herstel en betere gezondheid, zal het soms nodig zijn om een verandering in uw levensstijl aan te brengen.  De chiropractor bespreekt uw leefpatroon en u krijgt een advies over welke activiteiten u zou kunnen vermijden, veranderen of verbeteren. Het bereiken van een goede gezondheid vereist samenwerking tussen de patiënt en de chiropractor.

Advies over oefeningen

De patiënt kan zelf ook bijdragen aan het resultaat van de behandeling. Als de chiropractor het nodig acht, zal hij u bepaalde oefeningen voorschrijven, die specifiek aansluiten op uw behandeling. De effectiviteit van de chiropractische behandeling kan hiermee tot 30-40% worden verhoogd.

Fysiotherapie

In combinatie met de chiropractische behandeling zal de chiropractor in sommige gevallen fysiotherapie adviseren. Chiropractie Mulder werkt intensief samen met verschillende fysiotherapeuten in de regio.

Sportmassage

Aansluitend op de chiropractische behandeling zal de chiropractor in sommige gevallen spiermassage adviseren. In de praktijken is een erkend sportmasseur werkzaam.

Voedingsadvies

Een gezond eetpatroon is erg belangrijk voor een goede gezondheid. Soms zal de chiropractor u daarom adviseren een diëtiste te bezoeken voor voedingsadvies en tips. In de praktijk in Tilburg is een diëtiste werkzaam.

Informatieverstrekking aan anderen

We ontvangen regelmatig verzoeken om informatie over uw gezondheid te verstrekken, bijvoorbeeld van letselschadespecialisten of verzekeringen. Onze praktijk verstrekt alleen informatie indien u daar schriftelijk toestemming voor hebt gegeven. Let er bij het geven van toestemming op dat u alleen toestemming geeft om relevantie informatie op te vragen. De instantie heeft niet vaak uw gehele medische dossier nodig.

Informatieavond

We verzorgen regelmatig een informatieavond. De chiropractor geeft dan uitleg over o.a. het zenuwstelsel en de wervelkolom en waarom problemen kunnen ontstaan die klachten kunnen veroorzaken. Hij legt uit hoe chiropractie uw gezondheid kan verbeteren.

Externe lezingen

We kunnen ook op locatie presentaties en demonstraties verzorgen. U kunt daarbij denken aan onderwerpen als: een basisuitleg over chiropractie, rugpijn of hoofdpijn, of behandel- en preventieplannen voor bedrijven.