Nieuws

De zorgpolissen voor 2024 zijn weer bekend. Bekijk voordat u akkoord gaat goed of u voldoende chiropractie vergoed krijgt.

Bij verkoudheid en griep kan je immuunsysteem wel een boost gebruiken. Het is een goed moment voor een afspraak bij de chiropractor!

Bijna 90% van de mensen met een zittend beroep kampt met werkgerelateerde klachten, zoals pijn in de nek, rug, schouders of polsen. Een goede ergonomie en chiropractische zorg kan helpen om klachten te verlichten en voorkomen.

Artrose is een natuurlijk gevolg van het verouderingsproces. Maar wist u dat een chiropractor uitkomst kan bieden bij pijnklachten?

De beste tip om gezond oud te worden: blijf in beweging. Soms kan dat een uitdaging zijn en heb je wat hulp nodig. Dan kan een chiropractor uitkomst bieden.

Last van rug of nek? U kunt bij ons een afspraak maken voor een gratis rugcheck of meer informatie.

Tijdig langs de chiropractor gaan is net als op tijd stoppen bij een bezinestation, het kan een hoop ellende besparen.

Langdurig zitten is meestal niet bevorderlijk voor rugklachten. Bij autorijden ontkom je er echter niet aan om lang te zitten. We geven u een aantal praktische tips.

Zoek je nog een passende studie? Heb je wel eens gedacht aan chiropractie?

Steeds meer sporters kiezen voor Chiropractie Mulder om effectiever te trainen, de kans op blessures te verkleinen en de hersteltijd te beperken.