Nieuws

Steeds meer mensen klagen over nekpijn door veelvuldig tablet en smartphone gebruik. In vergelijking met een gewone computer, vraagt het gebruik van de tablet veel meer buiging van het hoofd en de nek. Zo ontstaat gemakkelijk een overbelasting of blessure.

Een roze wolk….zo ziet de kraamweek er in onze dromen uit. Helaas is het in de werkelijkheid wel eens anders. Met onze kraamservice hopen we je een stukje te ontzorgen.

Lente, tijd om weer in actie te komen in de tuin. De overgang van winter naar het voorjaar is soms lastig voor lijf en leden. Rugpijn ligt op de loer...

Thuis beschikken we vaak niet over de juiste middelen om een gezonde werkhouding aan te nemen. Dan kunnen al snel klachten ontstaan.

De eerste sneeuw is weer gevallen, tijd om de sneeuwschep te voorschijn te halen. Onze tips helpen u blessures, zoals rugklachten, voorkomen tijdens het sneeuwvrij maken van uw oprit en stoep.

Een harde lockdown, helaas betekent het dat we tot 20 januari 2021 onze fysieke dienstverlening wederom op moeten schorten.

Op YouTube kunt u een aantal oefeningen vinden die u helpen bij uw herstel

De zorgpolissen voor 2021 zijn weer bekend. Bekijk voordat u akkoord gaat goed of u voldoende chiropractie vergoed krijgt.

Fietsen met een scheef stuur is gevaarlijk, dat weet iedereen. Maar wist je dat een scheve rug ook voor een hoop ellende kan zorgen?

Doffe, bruine plekken in je gazon voorkom je met regelmatig bemesten. Chiropractie doet iets vergelijkbaars voor je lichaam.