Doen wat je zegt

maandag 26 oktober 2015

Wanneer zei je huisarts tegen je: "Hier, neem deze medicijnen, die gebruik ik zelf ook en ze maken me gezonder." of " Hier is een griepvaccin, geen idee wat de bijwerkingen zijn, maar mijn hele familie heeft ze ook gehad, omdat de fabrikant zei dat ze goed werken.

Bij chiropractoren is dat heel anders. De adviezen die we geven, passen we als eerste op onszelf en onze familie toe. Regelmatig gecontroleerd worden zodat we blijven bewegen zoals het hoort: JA. Zorgen dat onze familieleden wat vaker gecontroleerd en behandeld worden in tijden van stress: JA. Beseffen dat symptomen een signaal zijn dat er iets niet goed gaat, hetgeen niet opgelost wordt met een pijnstiller: JA.

Stel jezelf eens de vraag, wie vertrouw je eerder als het om je gezondheid gaat, iemand die zelf ook doet wat hij adviseert, of iemand die er alleen maar over praat? Je chiropractor heeft alle vertrouwen in de kracht van ons lichaam zichzelf te genezen - soms geholpen door een klein duwtje in de rug. Wij raden je aan hetzelfde te doen!