Oefentherapie iets voor u?

vrijdag 01 november 2013

Is oefentherapie mogelijk iets voor u? Een antwoord op deze vraag krijgt u tijdens het inloopspreekuur van de oefentherapeut in onze praktijk.

Veel van onze klachten kunnen voortkomen uit houding- en bewegingsproblematiek, waarvan we ons niet bewust zijn en wat we onszelf hebben aangewend. Een oefentherapeut is in staat om ons letterlijk de spiegel voor te houden en te wijzen op deze gewoontes.

Chiropractie Mulder werkt samen met de praktijken Oefentherapie 013 en Beter in Beweging. Hun adviezen en oefeningen ondersteunen onze behandeling en het behandelgebied van de chiropractor. Ook helpt het bewustworden van een juiste houding en op juiste wijze bewegen klachten voorkomen. Hierdoor heeft de patient uiteindelijk minder behandelingen nodig.

Tijdens de aangewezen inloopspreekuren in Tilburg kunt u vrijblijvend kennismaken met oefentherapeute Karin Cornelissen van Oefentherapie 013. Tijdens een kort gesprek en eventueel een beknopt lichamelijk onderzoek beoordeelt ze of oefentherapie uitkomst kan bieden. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos en u hoeft geen afspraak te maken.