Vrijblijvende ruganalyse tijdens rugweek

maandag 13 oktober 2014

Bent u niet tevreden over de resultaten bij uw therapeut en heeft u maar tijdelijk verlichting? U wilt graag een second opinion? Snel vermoeid of vallen sportprestaties de laatste tijd tegen? Wellicht kan een chiropractor iets voor u betekenen.

Van 11 T/M 17 OKTOBER a.s. besteden we in het kader van de WORLD SPINE DAY extra aandacht aan de gezondheid van uw rug. Twijfelt u aan de gezondheid van uw rug? Of loopt u met klachten rond die u eens door een rugspecialist wilt laten beoordelen? Benieuwd naar wat u zelf kunt doen voor een betere gezondheid? Plan dan deze week een gratis ruganalyse.

Heeft u in uw omgeving ook iemand die eens door een van onze chiropractoren beoordeeld zou moeten worden? Of wilt u zelf graag een vrijblijvende analyse van uw rug? Dan is de rugweek het ideale moment! De analyse is een kosteloos kort onderzoek door een van onze chiropractoren. We inventariseren of we het probleem kunnen behandelen en onderzoeken welke behandelmethode daar het beste bij past.

Wilt u een ruganalyse? Maakt u dan een afspraak met onze praktijkassistente op telefoonnummer 0416 - 33 20 70 of 013 - 465 71 50.