Een gezond leven kun je leren!

maandag 01 juni 2015

Het leven is een stuk aangenamer wanneer je lekker in je vel zit. Een goede gezondheid draagt daar zeker aan bij. Veel klachten zoals overgewicht, vermoeidheid, hoge bloeddruk, hoofdpijn, maag- en darmklachten worden vaak veroorzaakt door je leefstijl. En daar kan je wel wat aan doen. Door gezond te eten, goed te bewegen en voldoende te ontspannen kan je je leven een stuk aangenamer maken. En dat betekent meer dan één keer in de week naar de sportschool en af en toe een stuk fruit. Hiervoor zijn vaak fundamentele veranderingen nodig, maar het is zeker te leren.

Vitaliteits- en leefstijlcoach Millie van der Heijden (Een Gezond Leven, Vlijmen) en voedingscoach Joske Ten Bosch (Lotus Vitaal, Drunen) geven gezamenlijk het antwoord: bewustwording, kennis en motivatie. In drie praktische en interactieve avonden leer je in een groep van maximaal 12 deelnemers de basisbeginselen van gezonde voeding. Maar ook de invloed van bewegen en stress op onze gezondheid komen uitgebreid aan bod. Door op elk vlak stap voor stap verbeteringen door te voeren, merken de deelnemers vanzelf het effect – en dat smaakt naar meer (gezondheid!). Met theorie, praktijkoefeningen, interactie en vooral veel passie staan de beide gezondheidsdeskundigen klaar om je goede voornemen te ondersteunen. Want veranderen is lastig en daar kan je soms best wat hulp bij gebruiken. De cursus is erop gericht om mensen te helpen de juiste keuzes te maken. Daarin ligt de sleutel tot blijvend resultaat. Zodat je je goede voornemens niet alleen waar kunt maken, maar ook vast kunt houden.

De eerstvolgende cursus is op woensdagavond 10, 17 en 24 juni 2015. De cursus wordt gegeven aan de Winterdijk 30b in Waalwijk. De avonden duren van 19.30 tot 22.00 uur. De prijs is 99 euro voor drie avonden.

Kijk voor meer informatie voor inschrijving op www.lotusvitaal.nl of www.eengezondleven.nl