Hoe overleef je de Huishoudbeurs

vrijdag 19 februari 2016

Vanaf morgen is hij er weer: de Huishoudbeurs! Zoals je misschien wel weet, is het altijd overleven door de menigte. Dus wees goed voorbereid. Daarom hier wat tips om de dag soepel door te komen!

Helm vast , kogelvrij vest aan
Om die hysterische massa huisvrouwen heelhuids door te komen, is het zaak je goed te beschermen tegen allerlei ellebogen en knietjes. Want denk maar niet dat Annie het pikt als jij net voor haar neus die gratis knipbeurt wegkaapt.

Trolley
Naast de helm en het kogelvrije vest ben je er nog niet. Ook een goede tas is essentieel om alle gratis en heel-goedkope-spullen mee naar huis te vervoeren. En om een beetje lief te zijn voor je rug, zul je er ook aan moeten geloven: de trolley. Inladen maar!

Noodrantsoen mee
Eten op de huishoudbeurs? Als je zin hebt in torenhoge kosten en ellenlange rijen is dat een optie ja. Neem gewoon lekker je eigen salade mee. Je kunt natuurlijk ook meedoen aan een kookworkshop en al je zelfgemaakte hapjes ter plekke opeten. Of die van iemand anders als ze even niet oplet.

Zorg dat je snel en wendbaar bent
Trek in ieder geval geen hakken aan, maar snelle en comfortabele sneakers. Zorg dat je in goede conditie bent! Op die manier kun je overal tussen de gillende vrouwen doorglippen op weg naar je favoriete kraampjes.

De Huishoudbeurs is van 20 tot 28 februari in de RAI in Amsterdam.

Met dank aan de Huishoudbeurs en ZE.