Gratis advies tijdens ons inloopspreekuur

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u behoefte aan een second opinion? Bij Chiropractie Mulder kunt u terecht tijdens ons inloopspreekuur. Tijdens een oriënterend gesprek heeft u de gelegenheid uw klachten te bespreken en bieden wij u een lichamelijke screening aan.

Op vaste momenten (zie data hiernaast) is er een chiropractor aanwezig om uw vragen over chiropractie te beantwoorden.

Chiropractor Largentier: "Patiënten stellen me vaak de vraag of ik hun zus, kind of buurvrouw ook kan behandelen. Daarop kunnen we geen goed antwoord geven zonder de persoon zelf te spreken en te onderzoeken. Mijn advies: laat ze langskomen op ons wekelijks inloopspreekuur."

Tijdens het inloopspreekuur kunt u vragen stellen over chiropractie in het algemeen of over uw specifieke klachten. Indien nodig kan er ook kosteloos een screening plaatsvinden. Een afspraak maken voor het inloopspreekuur is niet nodig.

Screening

Een screening is een kort gesprek mogelijk aangevuld met een lichamelijk onderzoek om te beoordelen of het inplannen van een eerste consult voor u zinvol is. Dit alles is geheel vrijblijvend. Er wordt niet behandeld, maar u kunt wel gelijk een afspraak maken voor een eerste consult op een ander tijdstip.

Second opinion

Op het inloopspreekuur komen ook regelmatig patiënten voor een second opinion. Vaak vanwege twijfels over de diagnose of onzekerheid over de geboden behandeling bij een andere behandelaar. Vanuit onze expertise geven we onze visie op de aanpak van uw klacht.

"Als u twijfelt over wat chiropractie precies inhoudt of als u niet zeker weet of uw klachten door een chiropractor kunnen worden behandeld, dan is ons inloopspreekuur echt iets voor u. Het is niet bedoeld ter vervanging van een eerste consult. Tijdens een eerste consult zullen het vraaggesprek en het onderzoek uitgebreider zijn en kan er ook overgegaan worden tot diagnose en behandeling.", vertelt praktijkhouder Onno Valk.

Data

Waalwijk
Dinsdag 17:00 - 17:30 uur

Tilburg
Dinsdag 17:00 - 17:30 uur

Minimaal 15 min. voor starttijd aanmelden bij de balie.

Liever een ander tijdstip?
Dan kunt u ons ook bellen voor een gratis screening of second opinion op afspraak.

Ons telefoonnummer is
   085 - 303 6146.

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is er geen inloopspreekuur mogelijk.

In plaats daarvan kunt u nu bellen voor een gratis screening of second opinion op afspraak.

Ons telefoonnummer is
   085 - 303 6146.