Vakantie zonder sluiting

maandag 15 juli 2019

Een ontspannen vakantie is van groot belang voor iedereen. Ook wij genieten de komende maanden van onze zomervakantie. Maar dat betekent niet dat de praktijk gesloten zal zijn.

Zoals u van ons gewend bent, zullen beide praktijken gedurende de hele zomer gewoon geopend zijn. Wij zorgen er voor dat er genoeg ruimte is om uw behandelplan doorgang te kunnen bieden. Door de wat beperktere bezetting kan het soms voorkomen dat we wat lastig telefonisch bereikbaar zijn. In dat geval vragen we u om een bericht in te spreken op onze voicemail, of anders een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We nemen dan zo snel het kan contact met u op!

Mocht uw eigen chiropractor op vakantie zijn, dan kunt u altijd geholpen worden door een collega. De patiƫntendossiers worden per behandeling bijgehouden en op basis van deze gegevens kan iedere chiropractor de behandeling op elk moment overnemen.

Bent u op reis en heeft u dringend een chiropractor nodig? Onze praktijkassistente helpt u graag met het zoeken naar een erkende collega bij u in de buurt.