donderdag 19 oktober 2023

Gratis rug/nek check 30 okt - 3 nov 2023

Wil je in 2023 nog afrekenen met je rugklachten, nekpijn, of hoofdpijn? Dan wordt het tijd om er een keer goed naar te laten kijken door één van onze rugspecialisten!

Van 30 oktober tot en met 3 november kun je bij Chiropractie Mulder in Tilburg en Waalwijk een gratis rug analyse laten uitvoeren. Tijdens deze analyse voeren wij verschillende testen uit en ontvang je advies van een van onze ervaren rugspecialisten.

Wanneer biedt chiropractie mogelijkheden?

Een groot deel  van de patiënten komt met rugklachten, van algemene lage rugpijn tot bekkenpijn, ischias en hernia.Maar de chiropractor behandelt ook mensen met nekpijn, hoofdpijn, migraine, pijn tussen de schouderbladen, pijn in de ledematen, maar ook bij gewrichtsslijtage kan er vaak verlichting gerealiseerd worden.
Kinderen en baby’s worden steeds vaker door de chiropractor gezien. Hiervoor zijn specifieke lichte behandelmethodieken.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens een rug check kunt u 1 op 1 met een chiropractor kort uw klachten bespreken. Ook is er de gelegenheid om, indien gewenst, de stand/functie van de wervelkolom te laten beoordelen. Op basis hiervan wordt er een indicatie gegeven of het voor u zinvol is om eventueel verder te gaan met chiropractie. Onze praktijkassistentes beantwoorden graag uw vragen over bijvoorbeeld vergoedingen van verzekeraars of plannen een afspraak met u in.

Heeft u interesse?

Maakt u dan telefonisch een afspraak met onze praktijkassistente. Onze praktijken in Waalwijk en Tilburg zijn tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 085-303 6146.