Hartstocht: loop je mee?

zondag 18 september 2022

Binnenkort is het zover. Op zaterdag 1 oktober gaan we met z’n allen lopen voor de Hartstichting. Het is de dag waarop de Hartstichting een wandeltocht van 25 kilometerin Scheveningen organiseert.

Wij lopen op die dag de Wollukse Hartstocht. Het einddoel is 25 kilometer, maar iedere kilometer die gelopen wordt is ook een stap in de goede richting. Daarom gaan wij de tocht in vier routes verdelen. Iedere route is ruim zes kilometer. Je kunt per ronde beslissen of het genoeg is geweest of dat je er nog een ronde achteraan kan lopen. Zo bereik je 6 - 12 - 18 of 25 km. Doe je mee?!

De starttijd op 1 oktober voor de lopers van de 25 kilomter is om 8:15 uur. De lopers van de andere afstanden worden om 9:30 uur verwacht. Wij zorgen voor voldoende water en versnaperingen onderweg. Startpunt is ons praktijkadres in Waalwijk aan de Doctor Kuyperlaan 56.

Chiropractie Mulder doneert € 1,00 per deelnemer per gelopen kilometer aan de Hartstichting. We vragen voor deze tocht € 2,50 inschrijfgeld en doneren dit bedrag ook volledig aan Hartstichting.

Nieuwe aanmeldingen zijn ook welkom, dus neem gerust iemand mee. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam en mobiele nummer.